Laatste wedstrijd voor DES

08 mei 2006

PAPENDRECHT - 6 mei 2006. De laatste wedstrijd van DES in deze nacompetitie begon met een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis van het plotselinge overlijden van Ruud Adema, secretaris van het NHV Rotterdam.

De wedstrijd tussen beide opponenten had niets meer om het lijf omdat beide teams geen rol meer speelde voor de eindoverwinning. Het werd dan ook een wedstrijd waar er lekker werd gehandbald. Hoewel beide teams wel speelde voor de overwinning was duidelijk dat er geen druk meer op de ketel stond. De ruststand werd 9-9. Ook de tweede helft hielden DES en Swift A elkaar lang in evenwicht.

Remco Peters was vandaag gelegenheidstrainer omdat interim-coach Leopold Foussom in zijn geboorteland Kameroen verblijft. Met nog vijf minuten te spelen stond Swift met 20-21 voor. Swift was net even wat scherper dan DES en gaf de Papendrechters de zesde nederlaag op rij. Voor DES zit het lange en vermoeiende seizoen erop. Er werd na de wedstrijd afscheid genomen van keeper Martijn Luijendijk die volgend jaar elders gaat spelen en van Arjan Koster die stopt met handballen. Ook werd Fred de Bruijn door de spelers en de voorzitter van DES in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten voor het team, Fred stopt als begeleider van het team en gaat zich wat meer op de achtergrond met HAR&O bezig houden.

Eindstand nacompetitie:
1. Groene Ster
2. White Demons
3. Swift A
4. DES'72 HA R&O

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.