Bedreigt, mishandeld en vastgehouden

08 mei 2006

POLITIE ZOEKT GETUIGEN
PAPENDRECHT / DORDRECHT - Een 25-jarige vrouw uit Dordrecht is in de nacht van maandag 8 mei op dinsdag 9 mei vastgehouden in een woning aan de Leeuwerikstraat in Papendrecht. Ook is zij mishandeld en bedreigd. De politie heeft haar ex-vriend – een 24-jarige man uit Papendrecht – in de nacht van maandag 8 mei op dinsdag 9 mei direct aangehouden in een woning aan de Leeuwerikstraat.

De vrouw had de relatie recent verbroken. Op maandagavond 8 mei spraken zij af in verband met de uitwisseling van goederen. Nabij een woning aan het Boris Pasternakerf in Dordrecht escaleerde het tussen de twee. De 24-jarige man werd boos in de auto. Dit was omstreeks 22.00 uur ’s avonds. Hij stond op dat moment geparkeerd op een invalidenparkeerplaats. Een onbekende man sprak hem toen aan en vroeg hem of hij van de parkeerplek af wilde gaan. De 24-jarige ontstak in woede tegen de man en reed weg. Hij stopte aan het eind van een doodlopende weg.

De jonge vrouw in de auto werd mishandeld. Op dat moment kwam er een man langs die twee honden uitliet. Deze onbekende man vroeg het meisje of het ging. Ook tegen deze persoon ging de 24-jarige verdachte tekeer. Vervolgens moest het meisje de auto in waar ze weer werd geslagen. Ook werd ze bedreigd met een mes. In de woning in Papendrecht werd ze verder mishandeld en vastgebonden. Haar enkels en handen werden vastgebonden. De verdachte ging toen slapen. Het slachtoffer wist los te komen en weg te komen. Bij een huis waar licht brandde, vroeg ze om hulp. De politie werd ingeschakeld die direct actie ondernam. Het slachtoffer is voor medische hulp in het ziekenhuis geweest. De verdachte is in verzekering gesteld.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Mogelijk herkennen de twee getuigen die het tweetal zag in de omgeving van het Boris Pasternakerf omstreeks 22.00 uur zich in bovenstaand verhaal. Zij, andere getuigen en/of mensen die meer weten van dit incident worden verzocht contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.