Hoe gaat het nieuwe zwembad eruit zien?

02 mei 2006
Hoe gaat het nieuwe zwembad eruit zien?

PAPENDRECHT - Zwemvereniging De Geul heeft afgelopen week een brief gezonden naar het nieuwe college. In dit schrijven vragen zij naar de plannen voor het nieuwe zwembad. Alle politieke partijen schreven namelijk in hun verkiezingsprogramma, dat ze een nieuw zwembad willen, maar het ene zwembad is het andere niet.

Wat zijn de plannen en zijn de vaste gebruikers van het zwembad gevraagd naar hun wensen en/of ideeën? Nee, tot op heden niet volgens zwemvereniging De Geul en dat baart hen grote zorgen, want de opzet voor het nieuwe zwembad is bepalend voor het bestaansrecht van de vereniging.

Wordt het zwembad een officieel aan de meest recente KNZB-eisen voldoend wedstrijdbad en wordt het bad voldoende diep om synchroonzwemmen te kunnen beoefenen? Allemaal vragen en wensen waarover gediscussieerd kan worden. Met deze reden wordt het college uitgenodigd om deel te nemen aan een, door de Z.V. De Geul georganiseerde, informatie- & vragenavond omtrent de plannen van een nieuw zwembad.

De avond zal plaats vinden op maandag 15 mei 2006 om 19:30 uur, in clubhuis 't Startblok aan de Lange Tiendweg 12a. Tijdens deze avond wordt een lijst met onderbouwde wensen aangeboden aan het college van B&W, alsmede de sportadviesraad en aan alle vertegenwoordigers van de politieke partijen van Papendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.