Openbare dronkenschap

02 mei 2006

PAPENDRECHT – De politie heeft op dinsdagmiddag 2 mei een 24-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden op verdenking van openbare dronkenschap. De politie kreeg een melding van een lastige klant bij een eetgelegenheid op Den Briel. Ter plaatse bleek de 24-jarige onder invloed van alcohol. Ze gedroeg zich vervelend naar klanten en wilde de gelegenheid niet verlaten. Daarop werd ze aangehouden. Ze kon zich tevens niet legitimeren.


De vrouw verzette zich hevig bij de aanhouding. Ze werd ter ontnuchtering ingesloten. Later is ze heengezonden met twee bekeuringen voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een id-bewijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.