Verdachte van bedreiging

30 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op zondagmiddag 30 april een 15-jarige jongen aangehouden in de Albert Verweystraat. Hij wordt verdacht van bedreiging van zijn moeder. Ook zou de jongen de ex-vriend van zijn moeder hebben bedreigd en mishandeld. Het een en ander escaleerde na het opruimen van een kamer in de ouderlijke woning. De jongen is in verzekering gesteld. Er is aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.