Kabel politiemotor doorgeknipt

27 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op donderdagmiddag 27 april zes jongens van 14(3), 15(2) en 16 jaar uit Papendrecht aangehouden op de Cypressenlaan. Door een getuige werd gezien dat de koppelingskabel van de motor van een politieagent werd doorgesneden door een van de jongens. Dit kan levensgevaarlijk zijn. Gelukkig werd de agent er op geattendeerd voordat hij op de motor wilde stappen.

Via omwonenden kwam de politie uit bij een groepje jongeren. Aan hen werd gevraagd wie het had gedaan, maar niemand gaf antwoord. Daarop werden ze allemaal aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Papendrecht. Hun ouders werden ingelicht. Op het politiebureau bekende de 16-jarige de kabel te hebben doorgesneden. De zes zijn na verhoor heengezonden. Er wordt naar een passende straf gekeken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.