Uitrenveldje in wilgendonk in gebruik

26 april 2006

PAPENDRECHT - Op woensdag 26 april is het zogenaamde uitrenveldje voor honden in de Wilgendonk ((aan de noordrand langs de A-15, ten westen van het trapveld) officieel in gebruik genomen. De bijbehorende officiële handeling werd verricht door wethouder Vogel, de heer Dekker en zijn hond Paddy. De heer Dekker heeft zich beijverd voor een dergelijk veldje in de Wilgendonk.
Op de kop van Slobbengors is al een veldje voorzien van een bord met de afbeelding van een vrolijk hondje en de tekst ‘hondenuitrenplek’. Ook zijn er bosjes aangeplant en een gaashekje aangebracht om te voorkomen dat de honden in hun enthousiasme het fietspad oprennen.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.