Vrijwilligers gezocht voor straatspeeldag

26 april 2006
Vrijwilligers gezocht voor straatspeeldag

PAPENDRECHT - Op woensdagmiddag 31 mei worden er in Papendrecht op verschillende locaties een straatspeeldag georganiseerd. Tijdens deze middag staat het spelen op straat centraal en kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke spelletjes.

Voor deze middag zijn wij nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om te komen helpen. De straten die in ieder geval meedoen zijn Lange Tiendweg (Kraaihoek), Suurhofstraat (Middenpolder) en de Notenhof (Wilgendonck). De werkzaamheden bestaan o.a. het op en afbouwen van de spelletjes en het begeleiden hierbij.

Interesse? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jeugdcentrum Interval onder nummer 078-6150993 / 06-10611860 en vragen naar Hannelore.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.