VV Papendrecht gelijkspel

24 april 2006

PAPENDRECHT - Papendrecht speelde zondag 23 april 2006 tegen UDI '19 Beter Bed. De Papendrechters kwamen voor te staan door een goal van Peter Heiswolf, die bij die aktie, waarschijnlijk, zijn middenhandsbeentje brak.

De 2-0 viel nog niet eens lang daarna, Timo van de Want tekende voor deze goal.

De tweede helft werden de Papendrechters steeds meer teruggedrongen op de eigen helft, waaruit UDI'19 al snel 2-1 scoorde. De uiteindelijke uitslag kwam uit op 2-2.

Op de foto: Timo van de Want in duel met een UDI '19 tegenstander.

Fotografie: Gert-Jan Potuit.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.