Grensdoorbrekend persoonlijk record Jeroen Romeijn

24 april 2006

PAPENDRECHT - Jeroen Romeijn is zaterdag 15 april tijdens de Kralingerloop te Heukelem, een tien kilometerwedstrijd deel uitmakend van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit voor de eerste keer in zijn loopcarrière onder de 33 minuten gedoken. De atleet, lid van de loopselectie van AV Passaat liet de chrono stoppen bij een tijd van 32 minuten en 44 seconden.

Goed voor een spectaculaire verbetering van zijn persoonlijk record en snel genoeg voor de tweede plaats in deze wedstrijd. Jeroen: “Het ging vanaf de start geweldig, benen voelden machtig. Veel kopwerk gedaan en de eerste 3km wat kleine plaagstootjes uitgedeeld omdat de anderen passief liepen”. Uiteindelijk moest hij in de achtste km de latere winnaar Peter Jongsma laten gaan. In de laatste km sprak Jeroen zijn laatste krachten aan, liep weer wat in op de koploper maar kwam op de streep 4 seconden tekort. Deze tweede plaats levert hem wel de (gedeelde) leiding in het loopcircuit op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.