Nieuwe raadscommissie ingesteld

24 april 2006

PAPENDRECHT - In de eerste vergadering van de nieuwe gemeenteraad op 10 april is onder meer een nieuwe raadscommissie ingesteld: de commissie REF (Regionale aangelegenheden, Economie en Financiën). De themacommissies Centrum en Drechtsteden zijn opgeheven. De taken zijn verdeeld over de commissies Ruimte (RMT) en REF.

De aanpassingen zijn vastgelegd in de ‘Verordening op de Raadscommissies’ en het ‘Reglement van orde voor de vergaderingen en andere werkzaamheden van de gemeenteraad’. Deze traden donderdag 19 april in werking en liggen een maand ter inzage op de leestafel in de hal van het gemeentehuis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.