Rommelmarkt de schuilplaats goed bezocht

24 april 2006
Rommelmarkt de schuilplaats goed bezocht

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 april was er een rommelmarkt op het parkeerterrein achter De Stolpe bij d’Oude School aan de Schooldwarsstraat 50, georganiseerd door het thuisfrontteam van Theo en Fien Vermeulen. Er was ook een spelletjesdag voor de kinderen.

Bijzonder was dat er ook zo'n 50 grote kunstbomen/planten van elk zo'n 2 meter groot te koop waren. "Bij aanvang van de rommelmarkt leek het wel een grote rimboe", aldus een van de medewerkers. De bomen waren zeer in trek en na een paar uur al helemaal uitverkocht voor zo'n € 10,- per stuk. Op de foto zijn de laatste exemplaren nog te zien.

De gehele opbrengst is bestemd voor een kindertehuis Hammu Pangia in Indonesië, het tehuis voor kansarme kinderen dat Theo en Fien sinds oktober 2002 leiden. Werd vorig jaar nog 900 euro ingezameld, dit jaar kon het thuisfrontteam Hammu Pangia verblijden met een netto-opbrengst van liefst 1800 euro. Naar Nederlandse maatstaven is dat wellicht niet veel, maar op Sumba zouden Theo en Fien met zo’n bedrag bijvoorbeeld twee jaar lang de huur van het gebouw kunnen betalen. Meer informatie is te vinden www.kindertehuisoostsumba.nl.

Na het raden van het aantal tennisballen in een grote ton zijn de sporttassen gewonnen door:
Mevrouw R. Aarssen, Papendrecht
De heer H. Huisman, Papendrecht

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.