Stunten met snorfiets

20 april 2006

PAPENDRECHT- Een 23 jarige jongen uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden. Dit gebeurde op donderdagavond 20 april 2006 omstreeks 19.45 uur op de Randweg. De jongen was aan het stunten met zijn snorfiets.

Omdat hij geen identiteitsbewijs bij zich had werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De snorfiets bleek na meting op de rollenbank een te groot vermogen te hebben. Hij kreeg daar een bekeuring van 50 euro voor. Nadat zijn vader zijn identiteitsbewijs naar het politiebureau bracht werd hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.