Papendrecht 7 (weer) kampioen

19 april 2006

PAPENDRECHT - Technisch Directeur Voetbalzaken, Henk van Wijngaarden, van Papendrecht (zondag) 7 wordt na de wedstrijd tegen Dubbeldam 9 op 2e Paasdag, op de schouders genomen. Voor de derde keer op rij is “zijn” elftal kampioen geworden. Het ging dit seizoen niet zo gemakkelijk als de voorgaande twee, geeft Henk toe. Waar twee seizoenen achter elkaar alles gewonnen werd moest nu een nederlaag en een gelijkspel genoteerd worden.

Toch eindigt Papendrecht met een ruime voorsprong op de nummer twee Leerdam Sport. De veteranen van Papendrecht scoorden dit seizoen al meer dan 100 doelpunten met nog twee wedstrijden te gaan. Woensdag 26 april ’06 oefent Papendrecht 7 tegen de Oranje Dames in Zeist (aanvang 19.30 uur). Op 30 april ’06 speelt 7 thuis tegen IFC.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.