Diefstal uit woning

19 april 2006

PAPENDRECHT - De bewoners van een woning in de Tjaskermolen zijn in de nacht van dinsdag 18 april op woensdag 19 april onaangenaam verrast door inbrekers. Terwijl de bewoners lagen te slapen, werd er ingebroken. De computer, sleutels, een leren jas en mobiele telefoons werden weggenomen. Er is aangifte gedaan. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.