Dubbele winst voor VV Papendrecht

18 april 2006

PAPENDRECHT - Het eerste elftal van Papendrecht (afdeling za) kwam op tweede Paasdag in actie tegen SVW. Na de 0-0 tegen Groot-Ammers werd nu wel gewonnen en is nog alles mogelijk in de strijd tegen degradatie. Na een 0-1 achterstand scoorden Ronald Kornet en Wesley Kiel voor Papendrecht.

Het eerste elftal van Papendrecht (afdeling zo) speelde op tweede Paasdag tegen Deurne. Papendrecht won met 2-0 door doelpunten van Peter Heiszwolf en Timo van der Want, beide in de eerste helft. Papendrecht kreeg meer kansen om het af te maken, maar hield het tot het eind spannend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.