Voortgang reconstructie industrieweg

18 april 2006

PAPENDRECHT - De reconstructie van de Industrieweg op het Slobbengors verloopt volgens planning, ondanks een aantal dagen met slechte weercondities.

Inmiddels is ongeveer de helft van de Industrieweg geasfalteerd, de riolering en ca. zestig parkeerplaatsen zijn aangelegd, langs de voetbalvelden is het asfaltpad opgeknapt. Op de planning voor de komende periode staan asfaltering van het weggedeelte in de richting van het bruggetje en de toegang tot VV Papendrecht. Naar verwachting zijn half mei alle werkzaamheden afgerond.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.