Olympia verliest twee keer van DVO Dordrecht

17 april 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag kwamen zowel het jeugd A team als het instapteam van Olympia in actie tijdens het Rayon Turn Toernooi. Jammer genoeg werden beide wedstrijden verloren.

Jeugd A verloor de wedstrijd met een klein verschil: 164.20 tegen 165.40. Op sprong liet het team zien veel vooruitgang te hebben geboekt dit seizoen. Alinda Korteland scoorde op dit toestel zelfs een 9.20 voor haar overslag. De vloeroefening ging Eline Boot het beste af tijdens van alle turnsters. Zij scoorde een 8.80 voor haar verplichte oefening. Het onderdeel vloer werd door de Papendrechtse turnsters gewonnen. Op balk deden de turnsters het minder goed dan normaal, veel vallen van het toestel en veel wiebels resulteerde uiteindelijk in 36.30; het totaal van de vijf beste turnsters. Ook DVO maakte op dit toestel veel fouten en hield uiteindelijk 37.00 over. Eline Boot en Alinda Korteland waren de beste Olympiaturnsters; zij deelden de 3e plaats met 34.10.

Ook de instapturnsters turnden hun laatste wedstrijd van dit seizoen en ook zij maakten er een spannende wedstrijd van. Beide teams waren niet foutloos en daardoor erg aan elkaar gewaagd. Dit resulteerde in een spannende eindstrijd waarin zowel Olympia als DVO wist te winnen op twee toestellen. In totaal haalde Olympia een prima score van 177.70 punten, DVO wist echter meer te halen en met 182.20 punten ging de overwinning naar deze ploeg.

Onderling hebben de instappers van Olympia het prima gedaan, de verschillen waren erg klein. Op volgorde van plaats deden aan deze wedstrijd mee: Esther van der Giessen, Fleur Terlouw, Denise Molendijk, Cynthia Reedijk, Noah Snel, Sylvanie Wozniakowski en Demi Acar. Dit jaar geen finaleplaats voor Olympia, maar volgend jaar is er weer een nieuwe competitie en zijn er dus nieuwe kansen!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.