Waterbushalte aan het westeind 18 april buiten gebruik

17 april 2006
Waterbushalte aan het westeind 18 april buiten gebruik

PAPENDRECHT - Morgen op dinsdag 18 april 2006 is het ponton van de waterbushalte aan het Westeind één dag buiten gebruik om de werkzaamheden aan de verbinding tussen ponton en de wal af te ronden. Het gaat om het ingraven van een zgn. kuipstuk waarop de loopbrug rust. Later worden de bestrating en parkeerplaatsen aangelegd. Deze halte op de verbinding tussen de Drechtsteden en Rotterdam is sinds eind maart 2006 in gebruik, alleen op dinsdag 18 april dus een dag niet. Zie voor reizigersinformatie: www.waterbus.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.