Welke winkels mist u in 't centrum?

17 april 2006

PAPENDRECHT - Vanaf zaterdag 15 april wordt gedurende twee weken winkelend publiek in Papendrechts centrum geënquêteerd over welke type winkel of horeca men mist in het hart van Papendrecht.


De bouwwerkzaamheden op de Meent verlopen volgens planning. Halverwege 2007 worden de nieuwe units opgeleverd en in gebruik genomen door ondernemers die nu tijdelijk gehuisvest zijn aan onder meer Den Briel. Een deel van de nieuwe units wordt betrokken door nieuwe ondernemers.
De ‘branchecommissie’ – die recent is ingesteld om het verzorgingsniveau te optimaliseren – verwacht met de resultaten van dit onderzoek inzicht te krijgen in welk type winkel of horeca het centrumgebied completeert. Het doel is te komen tot een éénduidige opvatting over de gewenste invulling van het centrumgebied en de te volgen strategie bij de benadering en toetsing van huurkandidaten. Detaillisten en horeca-ondernemers ontvangen de voor hen bestemde enquêteformulieren op het adres van hun winkel.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.