Brand op tankboot

16 april 2006

PAPENDRECHT – In een tankboot die lag aangemeerd aan de Scheepvaartweg heeft op zondagavond 16 april brand gewoed. De brand ontstond vermoedelijk in het woongedeelte.

Ten tijde van de brand was er niemand aan boord. De tankers stonden leeg en er was geen sprake van explosiegevaar of het vrijkomen van gevaarlijke stoffen. De brandweer bluste de brand. Omliggende woonhuizen hoefden niet ontruimd te worden. Het KLPD neemt de zaak over en verricht onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.