Hartstichting laat vlag wapperen op grote hoogte

14 april 2006
Hartstichting laat vlag wapperen op grote hoogte

PAPENDRECHT - Op (Goede) vrijdag 14 april heeft de symbolische overhandiging plaatsgevonden van de vlag van de Hartstichting in het topje van de hoogste bouwkraan op dat project.

Van der Vorm Bouw heeft dit samen met twee andere sponsors aangeboden ten gunste van de collecteweek voor de Hartstichting die dit jaar vastgesteld is van 18 tot 21 april.

Van der Vorm heeft iets met het HART. Bij de eerste paal, die geslagen werd op Valentijnsdag 2005, hebben alle genodigden een hartenkaart ontvangen omdat de bouw van het Hart van Papendrecht was begonnen. Nu is het dan ook logisch dat de Hartstichting daar op inhaakt en haar vlag laat wapperen op diezelfde bouw.

Alle 160 collectanten ontvangen zaterdag 15 april (bezorgd door een aantal vrijwilligers) een brief met een laatste opwekking om (extra) hun best te doen in week 16, want ze hebben die week een dag minder om te collecteren, terwijl alle huizen in Papendrecht een bezoek moeten krijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.