Zes jongeren aangehouden voor vernieling

14 april 2006

PAPENDRECHT – Na een melding van overlast van jeugd in de omgeving van de Appeldreef in Papendrecht zijn 6 jongeren aangehouden door de politie in de Espenhof. Dit gebeurde op vrijdagavond 14 april. Het gaat om 6 jongens van 12 en 13 jaar, allen uit Papendrecht. Ze zouden containers omgegooid hebben en over auto’s zijn gelopen. De jongens werden op het bureau gehoord en na verhoor heengezonden.

Ze bekenden hun aandeel in de overlast. Hun ouders zijn in kennis gesteld. Twee bewoners uit de Appeldreef hebben aangifte gedaan van vernieling van hun auto. Over beide voertuigen werd gelopen waardoor beschadigingen aan de auto’s ontstonden zoals deuken en krassen. Er wordt naar een passende straf voor de jeugd gekeken.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.