DES tegen groene ster 20-24

10 april 2006

PAPENDRECHT - 9 april 2006.
De strijd om een plaats in de eredivisie is begonnen. De Papendrechters startte, onder leiding van Leopold Foussom en Erik Klaare, tegen Groene Ster. De eerste 10 minuten hield DES, Groene Ster achter zich. Maar na 13 minuten spelen was de stand gelijk (4-4). De mannen uit Zevenbergen namen direct een kleine voorsprong. DES kon dit gaatje echter dichten en de rest van de eerste helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Met een 9-9 stand zochten de teams de kleedkamers op.

Ook in de tweede helft bleven beide ploegen aan elkaar gewaag. Na twintig minuten spelen was de stand nog steeds gelijk (17-17). Het venijn zat echter, zoals zo vaak bij handbal, in de staart van de wedstrijd. DES dat het hele seizoen al moeite heeft om haar strafworpen te verzilveren miste ook van vandaag weer drie van de vijf . Als dan ook nog een aantal vrije scoringskansen om zeep worden geholpen, is een nederlaag onvermijdelijk. Groene Ster sprong wat effectiever met hun kansen om en wist zo de volle winst naar zich toe te trekken. Door gelijkspel van Swift A tegen White Demons, gaat Groene Ster alleen aan de leiding en bezet DES de laatste positie.

Doelpunten DES'72: Joost van Est 5x, Michael Oosterbaan 4x, Andre Kraaijeveld 3x, Oskar Broz 3x, Alvin van der Kuil 2x, Arjan Koster 2x en Marco van Laar 1x.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.