Taekwondo club Papendrecht weer succesvol

10 april 2006

PAPENDRECHT -Op 9 april hebben tien jeugdleden van teakwondo club Papendrecht deelgenomen aan de Daedo Poomsee Trophy in Oss. In deze tak van de taekwondosport beelden de deelnemers een schijngevecht uit, waarbij beoordeeld wordt op techische perfectie en uitstraling.

In het bijzonder sterke deelnemersveld, waaronder natioanle kampioenen en zelfs de nummer twee op de Europese kampioenschappen weerde de Papendrechtse jeugd zich geweldig.
Bij de teamwestrijd dames aspiranten debuteerden Naoimi Visscher, Alexandra Dubbeldam en Rieke van Wijngaarden. Meteen raak, derde plaats! Bij de aspiranten haalden Joël Visscher, Roman Wozniakowski en Marc Drubbel eveneens de derde plaats.

Op het onderdeel individueel werd er nog beter gepresteerd. Bij de aspiranten moest Marc Drubbel de nationale kampioen voor laten gaan en haalde een knappe tweede plaats. Ashwien Mikoen volgde dat goede voorbeeld, ondanks een tijdens de wedstrijd opgelopen knieblessure. Waar doorzetten al
niet toe leidt! Alweer een succesvol toernooi, Taekwondo Club Papendrecht heeft duidelijk de opgaande lijn te pakken!

Op de foto, vlnr.: Alexandra, Naomi en Rieke (achter) op de voorgrond Joël, Roman en Marc.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.