Olympia verliest eervol van sparta Dordrecht

10 april 2006

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag turnden de senioren B hun laatste poulewedstrijd in het Rayon Turn Toernooi. Tegenstander was ditmaal Sparta Dordrecht. Tijdens een opnieuw snelle wedstrijd verloor Olympia met 173.90 tegen 179.40. In de einduitslag waren de eerste drie plaatsen verdiend voor Dordtse turnsters. De beste Papendrechtse turnster was Bianca Kortman op een vierde plaats met 35.45. Het verschil maakte Sparta Dordrecht vooral op de lange mat. Daar turnde het Dordtse team uitsluitend scores van meer dan 9 punten. De verschillen op balk (veel wiebels bij beide teams) en sprong waren gering. Hieruit kan worden geconcludeerd dat Olympia het goed heeft gedaan tegen het sterke Sparta.

Of Olympia een plekje in de finale van het toernooi verdient, is nog even afwachten. Er moeten nog enkele wedstrijden worden geturnd in deze poule, maar het lijkt erop dat meerdere teams strijden om de tweede beschikbare finaleplaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.