Actie pasen

10 april 2006
Actie pasen

PAPENDRECHT - Ook dit jaar zullen de gezamenlijke kerken van Papendrecht aandacht besteden aan het Paasfeest. Langs de rotonde Veerweg/Burgemeester Keijzerweg zal weer het bord staan met het thema: "Er is hoop, want Jezus Christus leeft". Verder zullen er ook weer de posters met dezelfde boodschap in de kerken worden uitgedeeld om thuis te kunnen ophangen als getuigenis.

Op zondag, eerste Paasdag, kan er vanaf 8:30 uur een halfuurtje liederen gezongen worden op de Markt met begeleiding van een combo. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.bezichtig.nu/actiepasen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.