Verdachte van diefstal in vereniging

09 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op zondagavond 9 april vier mannen (23, 31, 32 en 35 jaar) uit Engeland aangehouden op de N3. Ze worden verdacht van diefstal in vereniging vanaf een bedrijventerrein aan de Rosmolenweg.

Een beveiliger zag twee mannen over het hek klimmen waarop zij ervandoor gingen in een witte bestelbus. De politie werd ingeschakeld die de bus op de N3 een stopteken gaf. Vier inzittenden werden aangehouden. Op het bedrijfsterrein bleken goederen klaar gelegd te zijn om vermoedelijk weg te nemen. Het busje is in beslag genomen en zal worden doorzocht. Het bedrijf heeft aangifte gedaan en brengt in kaart of er daadwerkelijk iets is weggenomen. De verdachten zijn ingesloten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.