Eerste thuiswinst voor VV Papendrecht

07 april 2006

PAPENDRECHT - VV Papendrecht (zondag) heeft een zeer belangrijke stap gezet naar behoud in de hoofdklasse. Donderdagavond werd de wedstrijd tegen Triborgh ingehaald en overtuigend met 3-1 gewonnen. Papendrecht speelde één van de beste wedstrijden dit seizoen, fel en volop op de aanval. Bovendien was de eerste winst dit seizoen in een thuisduel een prima opsteker.

De brigade van Bill Tukker kreeg veel uitgespeelde kansen en wist slecht maar drie keer te scoren. Door een fout in de verdediging van Papendrecht werd het vlak voor tijd toch nog spannend (2-1) maar de zeer ijverige Peter Heinzwolf scoorde net voor tijd de bevrijdende 3-1. De wedstrijd werd opgedragen aan de onlangs overleden secretaris van de voetbalvereniging Han Matena. De ontlading na de wedstrijd was groot.

Foto: Papendrecht was feller en maakte veel kansen

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.