Autodief

07 april 2006

PAPENDRECHT - Vrijdag 7 april is een 19-jarige man uit Stolwijk aangehouden op verdenking van diefstal van een auto op 18 februari jl. Toen was een personenauto vanaf de Duindoornhof ontvreemd. Onderzoek wees uit dat de 19-jarige aangemerkt zou kunnen worden als verdachte, waarop hij op 7 april werd aangehouden. De verdachte legde een bekennende verklaring af. Na verhoor is hij heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.