Verdacht van heling CQ diefstal scooter

06 april 2006

PAPENDRECHT - De politie heeft op donderdagmiddag 6 april een 17-jarige jongen uit Papendrecht aangehouden op de Duivenstraat. Hij wordt verdacht van heling cq diefstal van een scooter.

Het was de politie bekend dat de verdachte, een veelpleger, mogelijk reed op een gestolen scooter. Op de Duivenstraat signaleerde de politie in burger de jongen op de scooter. De agenten legitimeerden zich als zijnde politie en spraken hem aan. De jongen probeerde te ontkomen maar kon worden tegengehouden. Er bleek op de scooter geen verzekeringsplaatje en geen contactslot te zitten. Ook ontbrak het frameplaatje. De 17-jarige werd aangehouden en in verzekering gesteld. De scooter is in beslag genomen en zal nader worden onderzocht door de technische recherche.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.