Papendrechtse punkrockband presenteert cd

04 april 2006
Papendrechtse punkrockband presenteert cd

PAPENDRECHT - Offhanded is een Papendrechtse Punkrock band met 4 bandleden die flink aan populariteit wint. De band begon eigenlijk met 3 leden; Robert, Dennis en Kaj. Ze oefenden hard bij Robert op zolder en gingen op zoek naar hun eerste show in de stad. Al snel bleek dat ze iets misten in de muziek, een gitarist (Arno) die al eerder had laten weten dat hij een band zocht. Hij oefende een keer mee en het klonk goed! Vanaf toen was het:

Dennis v/d Sigtenhorst : Drums
Robert Been : Gitaar en Vocals
Kaj van Hooijdonk : Bas en Vocals
Arno Motz : Gitaar en Vocals

Hun gemiddelde leeftijd is 15 jaar en ze bestaan bijna 2 jaar. Nu zijn ze steeds bekender aan het worden en oefenen ze in de popcentrale in Dordrecht. Op 14 april houden ze hun cd presentatie van hun pas afgemaakte cd "From milk to beer" met support acts van Maybee en urINe-SANE, in Dock-03 in H-I-Ambacht. De entree is €3,- en de aanvang 20:00 uur. Om een paar nummers te luisteren van de cd, ga naar www.purevolume.com/offhanded of bezoek hun eigen site www.offhandedmusic.com. De band is o.a. 10 juni op Wantijpop in Dordrecht te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.