Diefstal verkeersborden

01 april 2006

PAPENDRECHT - Politiemensen hebben twee jongens van 17 jaar uit Papendrecht aangehouden. Agenten stelden op zaterdagavond 1 april 2006 een onderzoek in na een melding van diefstal van een verkeersbord. Op het Nanengat in Papendrecht vonden agenten de twee. Een van de twee gooide nog snel het gestolen bord weg. Later bleek dat er in een rugzak van een van de verdachten nog een bord zat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.