Website PKN Papendrecht officieel geopend

31 maart 2006
Website PKN Papendrecht officieel geopend

PAPENDRECHT - Op donderdag 30 maart is de website van de Hervormde Gemeente Bethlehemkerk en de Gereformeerde Kerk ‘De Morgenster’ onder grote publieke belangstelling feestelijk geopend.

De openingshandeling van deze gezamenlijke website werd verricht door de predikanten van beide kerken: Annette Driebergen, Piet van Die, Guus Labooy (zie foto) en Elly Bakker (jeugdwerker).

Aan deze website is ruim 2 jaar gewerkt door een team van zo'n 20 vrijwilligers uit de kerken onder leiding van Patrick Lucas. Iedere werkgroep uit de kerken heeft een eigen inlognaam en wachtwoord om hun deel op de site actueel te kunnen houden. Verder heeft ook ieder lid uit de kerk een eigen wachtwoord om zo ook informatie te kunnen bekijken die andere bezoekers niet kunnen zien, waardoor de site ook een intranetfunctie heeft.

Bijzonder is ook dat kerkdiensten live te beluisteren zijn via de site en ook later nog eens als download op de site worden aangeboden. De website heeft inmiddels ruim 100 bezoekers per dag en is te vinden op www.pknpapendrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.