NIEUW: Stichting Muziekschool Papendrecht

27 maart 2006
NIEUW: Stichting Muziekschool Papendrecht

PAPENDRECHT - Eindelijk muzieklessen in Papendrecht !
Stichting MuziekSchool Papendrecht heeft een uitgebreid pakket samengesteld van diverse individuele muziekopleidingen en groepscursussen. De intentie van deze nieuwe muziekschool is om muziekonderwijs te verzorgen voor een breed publiek: opleidingen voor alle leeftijden, verschillende genres en op diverse niveaus. Opleidingen met kwaliteit.

Muzikanten Joanne de Bruijn, Petra Hofwegen en Marjan van Wijngaarden hebben hun passie voor muziek hoog in het vaandel staan. De drie initiatiefnemers zijn al jaren actief als muzikant in diverse verenigingen en hebben ook verschillende bestuursfuncties gehad. "Het gaat ons aan het hart dat er in Papendrecht zo weinig mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van muzikale vorming en gerichte muzieklessen. Naast het feit dat het een heerlijke hobby is, is het bovendien een stukje algemene ontwikkeling en culturele vorming waaraan kinderen moeten kunnen deelnemen", leggen de dames uit.

Muziek spelenderwijs
Alle lessen zullen in Papendrecht worden gegeven en gaan per september van start. Zo kunnen de kleinsten spelenderwijs de muziek ontdekken en kunnen leerlingen van de basisscholen kennis maken met muziek. Ook blokfluitles en AMV (Algemene Muzikale Vorming) zijn uiteraard onderdelen die aangeboden worden.
Door met gediplomeerde muziekdocenten te werken kan voor iedereen een passend lesprogramma worden aangeboden. Voor wie wil leren spelen op bijvoorbeeld keyboard, gitaar (akoestisch, elektrisch en bas), houten en koperen blaasinstrumenten en slagwerk is er altijd een passende individuele of duo-les te vinden.

Tot eind mei kunt u zich inschrijven en voor meer informatie kan (vanaf 18.00 uur) contact opgenomen worden via telefoonnummer 06 - 4095 9438.
Website: www.muziekschoolpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.