Slechte wedstrijd tegen white demons

13 maart 2006

BERKEL-ENSCHOT - 11 maart 2006. Terwijl half Nederland in spanning voor de TV zat om de ontknoping van Idols te volgen, moesten de nummers twee en drie van de eerste divisie zaterdagavond strijden om de winst in het Brabantse Berkel-Enschot. DES trad aan zonder de geschorste Andre Kraaijeveld en Jorn Schutte en Arjan Koster komt wegens een blessure nog steeds niet van de bank af. Over het spel van DES komen we kort zijn, het was slecht. Na tien minuten spelen keken de Papendrechters al tegen een 7-2 achterstand aan en deze liep op naar 12-4. Met een 16-8 stand konden de teams aan de thee.

De pauze had DES goed gedaan want na vijf minuten spelen was de achterstand terug gebracht tot 17-12. Nadat Alvin van der Kuil een break-out miste nam de coach van White Demons een Time out en gaf zijn team een geweldige donderspeech. Dit gaf White Demons vleugels en ze knalde direct vier doelpunten in het Papendrechtse net. Na vijftien minuten was de stand 22-14. De uiteindelijke eindstand werd 29-20. Een slechte wedstrijd van DES waar ook het arbitrale duo de nodige irritatie opriep. Het positieve van vandaag was de terugkeer van de geblesseerde Joris van Donk die na een lange tijd weer op het veld stond. Volgende week ontvangt DES thuis vd Voort/Quintus 2.

Doelpunten DES: Michael Oosterbaan 9x, Joost van Est 4x, Remco Peters 3x, Oskar Broz 2x, Alvin van der Kuil en Peter Kraaijeveld 1x

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.