PvdA bedankt haar stemmers

11 maart 2006

PAPENDRECHT - Op het verkiezingsbord op de rotonde Veerweg/Burgemeester Keijzerweg heeft de PvdA rode stroken geplakt met de tekst "PvdA stemmers bedankt". Het is bijzonder dat de enige partij die tot nu toe helemaal geen posters had geplakt, de verkiezingen ruim heeft gewonnen. Zo lijkt het er echter wel op dat de PvdA al van te voren wist dat ze flink ging winnen en in plaats van de gewone verkiezingsposters alvast de "bedankt-stroken" had besteld?!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.