Manshanden beoogd directeur ISD

10 maart 2006
Manshanden beoogd directeur ISD

REGIO - Mevrouw J.G. (José) Manshanden is voorgedragen als directeur van de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) die per 1 januari 2007 van start gaat. De selectiecommissie én de adviescommissie dragen haar unaniem voor aan de Drechtraad. In de voordracht wordt gevraagd Manshanden aan te stellen als kwartiermaker/beoogd directeur.

José Manshanden is vanaf 1 februari 2003 directeur van de Sociale Dienst Dordrecht. Daarnaast is zij vanaf 1 januari 2005 lid van de Raad voor de Maatschappelijke Ontwikkeling. Voordat zij directeur in Dordrecht werd, was zij ondere andere werkzaam bij Berenschot, als interim-manager voor verschillende overheden en bij het Ministerie van VWS.

ISD
De gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht bundelen hun krachten in de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD). Met de ISD staan de zes gemeenten sterker in het leveren van voortdurend goede dienstverlening. Ook kunnen ze nog beter samenwerken met elkaar, in de keten en richting Den Haag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.