Overeenkomst oostpolderhal ondertekend

07 maart 2006

PAPENDRECHT - Op maandag 6 maart hebben burgemeester De Bruin en de voorzitter van de Stichting Oostpolderhal, de heer Guus van Leerdam, een zogenoemde Dienstverleningsovereenkomst ondertekend. Hieraan ligt een bijzondere publiek-private samenwerking ten grondslag: de stichting wordt eigenaar en beheerder van de Oostpolderhal, de gemeente wordt de grootste huurder (namelijk voor het bewegingsonderwijs) van de sporthal.

De gemeente is dus geen eigenaar van de sporthal geworden, wat normaal gesproken wel gebruikelijk is in een woonplaats en de samenleving krijgt op deze manier dus meer verantwoordelijkheid. Dat er niet over één nacht ijs is gegaan, blijkt wel uit het feit dat er liefst 16 versies van de overeenkomst zijn geweest totdat de huidige werd ondertekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.