Jeugd B Olympia wint tweede wedstrijd

06 maart 2006

PAPENDRECHT - Het jonge jeugd B team van Olympia Papendrecht heeft ook de tweede wedstrijd in het Rayon Turn Toernooi weten te winnen. Afgelopen zaterdag was Apollo Hoornaar de tegenstander en in Hoornaar werd gewonnen met 175.10 tegen 165.60. Het team van Olympia was niet volledig: Lisa Bergshoef ontbrak.

De nieuwe turnsters in het team van Olympia lieten zien goed vooruit te gaan. Lieke van Wegen eindigde als 13e met 29.00 punten. Vooral op sprong en brug liet zij verbeterde oefeningen zien. Nicole de Koning eindigde als 7e met 32.80 met onder meer het hoogste cijfer aan de brug tijdens deze wedstrijd: 9.30. Op de balk had zij nog last van zenuwen, maar zij turnde de oefening goed uit. De zesde plaats ging naar Julia van Dam met 33.40. Haar sterke toestellen zijn brug (9.10) en sprong (9.10). Patricia de Greef turnde een heel stabiele wedstrijd en eindigde met 33.90 als 5e en het hoogste wedstrijdcijfer op balk: 8.80. De gedeelde 3e plaats was voor twee Papendrechtse turnsters: Noa Lagrand en Isabel van Heck behaalden beiden 35.00 punten. De tweede plaats ging naar een Hoornaarse turnster: Amy Verhagen met 35. 20. Robin Altena eindigde tot haar eigen verrassing op de eerste plaats met 35.40. Zij haalde het hoogste cijfer op sprong: 9.40.

Dit team heeft nog twee wedstrijden te gaan: tegen Kracht en Vriendschap uit Nieuw-Lekkerland en tegen de Zilvermeeuw uit Sleeuwijk. Beide wedstrijden worden in de eigen Olympiaan geturnd in maart en april.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.