Informatieavond Ketelweg en omgeving

06 maart 2006

PAPENDRECHT - Omwonenden van Oosteind en Matena en vertegenwoordigers van de bedrijven aan de Ketelweg zijn woensdag 8 maart vanaf 19.00 uur van harte welkom in hotel Mercure aan de Lange Tiendweg 2 voor een informatieavond over de werkzaamheden in het gebied. De informatieavond start om 19.30 uur.


De versterkingswerkzaamheden van de dijk bij de Ketelweg starten begin maart. Datzelfde geldt voor de zogenaamde ‘revitaliseringswerkzaamheden’. Voor bundeling van de werkzaamheden is gekozen om langdurige overlast voor bedrijven, omwonenden en weggebruikers te voorkomen.


De werkzaamheden betreffen vernieuwing van riolering, aanleg van een rotonde, herinrichting van de Ketelweg en aanpassing van kabels en leidingen van de nutsvoorzieningen. Op de website www.ketelweginontwikkeling.nl is actuele informatie te vinden over de werkzaamheden en de verkeersmaatregelen. Met enige regelmaat is het noodzakelijk één weghelft af te sluiten voor het verkeer.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.