VVD wil taskforce sportstad 2010

27 februari 2006

PAPENDRECHT - Fractievoorzitter Roel Wolters: "PKC zet Papendrecht in Nederland op de kaart. Sport leeft in Nederland en ook in Papendrecht.

De gemeente investeert de komende jaren dankzij de VVD meer dan 16 miljoen in de Papendrechtse sportvoorzieningen waaronder een nieuw modern zwembad. Naast deze investering in de faciliteiten wil de VVD ook investeren in de sporters. Een goede combinatie van nieuwbouw en één gezamenlijk doel maakt de titel Sportstad van het jaar weer mogelijk. De VVD wil dat bereiken om zo de sport in onze gemeente op een hoger plan te tillen.

Papendrecht was in 1977 Sportstad van het jaar. Een eretitel die door de sportvoorzieningen in combinatie met de verenigingen moet worden verdiend. De VVD ziet de sleutel in de onderlinge samenwerking, versterking en ondersteuning van alle sportverenigingen in Papendrecht. Deze samenwerking moet worden vormgegeven op een gelijksoortige manier als de succesvolle stichting Papendrecht 900, namelijk stichting Taskforce Sportstad 2010", aldus Roel Wolters namens de VVD.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.