Afgang voor VV Papendrecht

27 februari 2006

PAPENDRECHT - Hoofdklasser VV Papendrecht (zondag) is in de eerste bekerronde waaraan het deelnam direct al weer uitgeschakeld.

Vierde klasser (!) Dubbeldam kwam zelden onder grote druk te staan. Papendrecht creëerde slechts enkele kansjes en speelde futloos, zonder inspiratie en in een veel te laag tempo. Na 90 minuten was de stand 1-1. De noodzakelijke strafschoppen volgen, waarin VV Papendrecht twee strafschppen mist. Dubbeldam gaat zeer verrassend door naar de tweede ronde. Een hele dikke afgang voor de hoofdklasser.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.