Politieke partijen presenteren zich

25 februari 2006
Politieke partijen presenteren zich

PAPENDRECHT - Alle lokale politieke partijen in Papendrecht presenteerden zich in de bibliotheek aan de Markt in het kader van de komende verkiezingen voor de gemeenteraad. Iedere partij had een eigen tafel met daarbij allerlei promotiemateriaal en natuurlijk de eigen verkiezingsprogramma's voor de komende 4 jaar. Helaas waren er vaak meer politici dan burgers en daarom was er voor de politici ook veel gelegenheid om met elkaar en de pers te spreken.

De ChristenUnie had voor deze gelegenheid een ludieke actie verzonnen. Er was een "echte erwtenpeller" aanwezig die ter demonstratie diende hoe de toekomst van Papendrecht er niet uit moet komen te zien (zie foto). "Natuurlijk is dit voorbeeld overdreven, maar het geeft aan dat we vinden dat Papendrecht een verkeerde keuze maakt als we kiezen voor een te duur theater en andere geldverslindende projecten. Dit geld kan beter besteed worden aan het opknappen van de sporthallen en het zwembad", aldus André van Leeuwen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.