Volksuniversiteit zoekt kookdocenten

16 februari 2006

PAPENDRECHT - Al jaren is er enorm veel belangstelling voor de kookcursussen van Volksuniversiteit Papendrecht. Al vele cursisten hebben geproefd aan de gerechten van de Italiaanse Keuken, de Oosterse Keuken en niet te vergeten de cursus 'Koken voor mannen 55+', 'Het Kerstdiner' en de 'Kookclub'.

Momenteel is men op zoek naar een docent die tegen een vergoeding de beginnerscursus Koken voor mannen 55+ voor ons kan verzorgen. Iemand met ervaring in het kookonderwijs of vanuit zijn of haar beroep (kok); iemand die met plezier de kunst van het koken over wil brengen.

Verder wil men het cursuspakket graag uitbreiden met bijv. Spaans, Thais, Grieks, Mexicaans, Surinaams of Japans koken of met workshops op het gebied van Tappa's, feesthapjes of high tea. Hiervoor wordt gedacht aan een docent met ervaring in de desbetreffende keuken of aan een vergevorderde hobbyist uit het land zelf.
In verband met de beperkte ruimte in de leskeuken bestaan de groepen uit maximaal 10 personen. Cursussen worden vaak in de avonduren gegeven (behalve koken 55+) en bestaan meestal uit ca. 5 lessen van 2 uur. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Enthousiaste docenten die bij ons aan de slag willen of hun ideeën voor willen leggen kunnen contact opnemen met het secretariaat van de volksuniversiteit, via tel. 615 47 64 of via e-mail vu-papendrecht@hetnet.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.