Jesse de Win wint brons

13 februari 2006

LEIDEN - Dit weekend werden in Leiden de officieuze nationale winterkampioenschappen voor zwemmers tot twaalf jaar georganiseerd. Per leeftijdscategorie zwemmen hier op 5 verschillende nummers de achttien snelste zwemmers van Nederland.
De negenjarige Jesse de Win van de Geul was erin geslaagd zich voor alle vijf nummers bij zijn leeftijd te plaatsen, wat op zich al een enorme prestatie genoemd mag worden.

De wedstrijd begon goed voor hem met een mooie vijfde plaats op de 100 rug in een nieuw PR van 1.25.61. De 100 vrij leverde hem naast een PR de achtste plaats op. Op de 100 school zorgde een sterke laatste 25 meter ervoor dat hij als derde aantikte met opnieuw een PR van 1.36.54 en dat hij zodoende met een bronzen medaille naar huis ging. Bij de 50 vlinder legde hij beslag op de twaalfde plaats en de afsluitende 100 wissel leverde een elfde plaats op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.