Sportief wandelen bij AV Passaat slaat aan

13 februari 2006

PAPENDRECHT - Voor de tientallen belangstellende Papenrechters, en enkele inwoners van de buurgemeenten, voor de Sportief Wandelen Info-ochtend stond afgelopen zaterdag de koffie klaar in de gastvrije kantine van atletiekvereniging Passaat.

Na een korte inleiding door de voorzitter over het hoe en wat van Sportief Wandelen en de inpassing van deze nieuwe tak van sport binnen Passaat werd door trainer Alie de Rover een enthousiaste presentatie gehouden wat de training van Sportief Wandelen inhoudt.

Tenslotte werd de wandelaars in spe , door Jurgen Holling van Runnersworld, uit de doeken gedaan waar op te letten bij de aanschaf van wandelschoenen en kleding.

Vervolgens werd voor de groep bezoekers gedurende een half uur een proef-training op de baan gegeven welke uiterst positief ontvangen werd. Voor de 3 trainingsmomenten welke wekelijks gehouden worden hebben zich inmiddels een 30-tal deelnemers opgegeven.
De eerste training start op 20 februari. Voor verdere informatie: Kees Visser 078-6151728 of c.visser19@chello.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.