SGP Papendrecht: ruim 50 jaar ervaring

10 februari 2006
SGP Papendrecht: ruim 50 jaar ervaring

PAPENDRECHT - Al 60 jaar lang heeft de SGP zitting in de Papendrechtse gemeenteraad. Ook de komende verkiezingen doen zij weer mee. Door middel van dit bericht stellen ze hun nieuwe lijsttrekker en de fractie aan u voor. Ook lichten zij kort toe met welk verkiezingsprogramma ze de nieuwe raadsperiode in wil gaan.

Nieuwe lijsttrekker
Al jarenlang is Wim Goudriaan, de huidige fractievoorzitter, in Papendrecht het gezicht van de SGP. Na ruim 30 jaar gaat hij stoppen met het actieve raadswerk. Zijn beoogde opvolger is Marco Hoogland. Marco is daarom de lijsttrekker voor de komende verkiezingen (zie foto).

De fractie
Marco zal in zijn raadswerk terzijde worden gestaan door Wim Goudriaan, Hans Nieuwland (de voormalige griffier van Papendrecht) en Kees de Kraker. Deze fractie heeft, vooral door de inbreng van Wim en Hans, ruim 50 jaar politieke èn ambtelijke ervaring. Zij willen deze ervaring volledig inzetten voor de Papendrechtse burgers.

Verkiezingsprogramma
De SGP-slogan voor deze verkiezingen luidt "Met en voor de burger". Zij willen een politiek voeren waarmee, vanuit Bijbels perspectief, het beste wordt gezocht voor Papendrecht en burgers.

In het verkiezingsprogramma staan de volgende kernbegrippen centraal: betrouwbaarheid, integriteit en betrokkenheid. Deze begrippen worden in het verkiezingsprogramma nader toegelicht. Ook zijn hierin 14 concrete speerpunten opgenomen. Een aantal van deze speerpunten zal de komende weken, mede door middel van persberichten, worden toegelicht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.