Gemeten lucht in Papendrecht in orde

10 februari 2006

PAPENDRECHT - De luchtkwaliteit in Papendrecht is in orde. Uit recente metingen blijkt dat de concentratie NO2 (stikstofdioxide) onder de norm blijft. De metingen zijn verricht op locaties in Papendrecht die in 2003 in een rapportage als aandachtspunten werden aangemerkt. Het gaat om Duindoornhof, Amberdreef, Visschersbuurt en Burgemeester Keijzerweg (ter hoogte van de aansluiting op de Ketelweg.) De rapportage over de luchtkwaliteit in Papendrecht ligt ter inzage en wordt opgenomen op de website van de gemeente.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.