Informatieochtend sportief wandelen

09 februari 2006
Informatieochtend sportief wandelen

PAPENDRECHT - Atletiekvereniging Passaat start in februari met sportief wandelen. Zaterdag 11 februari wordt om 10.00 uur een informatieochtend gehouden in het clubhuis aan de Andoornlaan in Papendrecht.


Sportief wandelen - wandelen in een gevarieerd tempo met vrije armbewegingen - is voor iedereen geschikt om de conditie te verbeteren. De trainingen duren tot ca. anderhalf uur en bestaan uit een warming-up, een stuk stevig doorwandelen, loopoefeningen, tempowisselingen en uitlopen.
Trainers geven tijdens de training technische aanwijzingen. En natuurlijk is het behalve inspannend ook gezellig, er is altijd tijd voor een praatje. Meer informatie: 078-6151728

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.